Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Létezik egy láthatatlan erő,

ami gyógyítani tud !

 

 

Súlyos allergiából gyógyult ki

 

 

M.Judit (Debrecen, 30 éves)

Judit egészen kicsi kora óta allergiás volt, és ez csak erősödött nála. Viszketett a szeme, folyt a könnye, bedugult az orra és tüsszögött szinte mindenféle virágportól, sőt még a macskaszőrtől is. Így volt ez nappal és éjjel is hosszú éveken át. Később még a háziporra, a dióra, paradicsomra, és a szójára is allergiás lett. A legrosszabb a nyári időszak volt, ilyenkor elég volt kimennie az utcára, máris nagyon tüsszögött, folyt a könnye. Orrspray-t, tablettákat és cseppeket kapott. Ilyenkor némileg enyhültek a tünetei.

 

Kölcsön kapott egy könyvet Bruno Gröningről, elolvasta, és elment a Baráti Körbe. Megtanulta, hogy hogyan vegye fel maga számára ezt az isteni erőt és fél év múlva meggyógyult. Elmúlt az allergia, amit korábban az orvosok lehetetlennek tartottak.

 

Judit megélt valamit, ami orvosi szempontból lehetetlen. Gyógyulás szellemi úton.

Oka: egy erő, ami tulajdonképpen nem létezik - mindenesetre ez a hivatalos vélemény.

Juditnak és a többi gyógyultnak mindegy, hogy a tudomány hisz-e ebben az erőben - ők mindenesetre egészségesek. Ezt igazolják az utóvizsgálatok.

 

Azóta Judit teljesen megszabadult a 28 évig tartó szenvedéséből. Összes allergiáját, ami ellen éveken keresztül hiába küzdött, mintha elfújták volna. Most már egy egész más életminőségben tud élni. Egészséges.

 

Az 50-es években Bruno Gröning a legismertebb gyógyítónak számított Németországban, ezrek özönlöttek hozzá mindenfelől. Bárhol megjelent a gyógyulnivágyók tömege vette körül.

 

Nincs gyógyíthatatlan betegség! - mondta annak idején, és ez a mondat ma is igaz.

 

Pikkelysömör, gerincsérv, cukorbetegség, kézzsibbadás, migrén, ciszták, meszes csigolyák, vizelettartási-probléma, lisztérzékenység, szemprobléma, aranyér, lumbágó – és még hosszan sorolhatnánk tovább. Ezekre már múlt időben emlékeznek a magyar gyógyultak.

 

És nem csak gyógyulásokról, hanem segítségekről is beszélünk, hiszen ha valakinek rendbejön a házassága, munkát talál vagy „csak“ nyugodt, harmonikus lesz az élete, az nagyon fontos.

És nem csak emberek, hanem állatok és növények is meggyógyulhatnak segítségével.

 

Az a gyógyerő, ami annak idején Gröningen keresztül hatott, még ma is hat. A mai idők nagyszámú gyógyulásai igazolják Bruno Gröning ránk maradt tudásának a hatását.

 

A Bruno Gröning Baráti Kör

Itt minden érdeklődő ingyen és kötelezettség nélkül megismerheti Bruno Gröning életbölcseleteit és megtanulhatja ezt a gyógyerőt saját maga számára hasznosítani.

A Baráti Kör vallások feletti, soha senki nem kérdezi meg, hogy ki milyen vallású.

 

Az erő felvétele a legfontosabb  lépés a gyógyulásunkhoz.

Sokan igénylik, hogy ezt közösen tegyük meg úgynevezett közösségi órán. Ide nem kötelező járni, de nagyon érdemes.

A közösségi órákon (3 hetenként) lehetőség van a gyógyerő közös felvételére,

hallani megélt segítségekről és gyógyulásokról, illetve sajátunkról beszámolni. Ezenkívül Gröning életét és életbölcseleteit is megismerhetik "előadások " formájában. Bruno Gröning tanítása valójában életbölcselet,  és ha aszerint élünk, akkor egészségessé válhatunk és életünk is rendbejöhet.

Nagyon egyszerű, mindenki könnyen megérti a lényeget.

(A közösségekhez bármikor lehet csatlakozni, és ugyanúgy bármikor el is lehet hagyni őket, semmit nem kell aláírni, nincs semmiféle anyagi vagy jogi kötöttség .)

A közösségi órán sokkal több erő érezhető és vehető fel, mint ha otthon egyedül, vagy ketten együtt teszik ezt meg.

 

Már Európa minden országában és a világ minden kontinensén vannak közösségek, hiszen nem számít, hogy valaki milyen nemzetiségű, vallású vagy milyen a bőre színe. A gyógyulások ugyanúgy megtörténnek Amerikában, Afrikában, Vietnámban vagy a világ bármelyik részén. Több mint 110 országban vannak már közösségek, és több mint  73.000 ember tartozik ide.

 

Mindenféle tevékenység ingyenes, a Baráti Kör minden kiadását önkéntes adományokból fedezi.

 

Egyik segítő sem, sőt a közreműködő orvosok sem kapnak sem pénzt , sem másféle anyagi vagy tárgyi juttatást munkájukért, ezt mindenki tényleg hálából teszi a megélt gyógyulásért, segítségért.

 

Magyarországon  kb.60 közösség van már.  Többnyire felnőttek számára, de Budapesten, Szombathelyen, és Hajdúszoboszlón már gyermekek számára is alakult közösség.

Az ifjúságnak pedig interneten tartunk közösségi órát.

 

Orvosilag bizonyítható

A Baráti Körben az Orvostudományi Szakcsoportot 1992-ben alapították, és ebbe a csoportba  2.000 orvos és 4.000 más gyógyászati hivatások képviselői tartoznak (természetgyógyászok, ápolónők, gyógytornászok  ...) .

Itt az orvosok megvizsgálják a gyógyulásokat, hogy azok valóban ennek az erőnek a hatására jöttek-e létre, és csak akkor dokumentálják gyógyulási beszámolóként, ha az egyértelmű.

Ez azért is fontos, mert az embereket legjobban a gyógyulási beszámolók érdeklik, mert azok tények, melyek magukért beszélnek. És fontos, hogy ezek valódi, hiteles és pontos  beszámolók legyenek orvosi leletekkel alátámasztva.

 

Kecskeméten egy orvos és a kislánya is eljött a közösségbe és mindketten meggyógyultak nagyon komoly búzaliszt allergiájukból. Korábban már homeopátiával, biorezonanciával és más természetgyógyászati eszközökkel is próbálkoztak eredménytelenül. 

Gyógyulásuk óta ő is lelkes híve lett ennek az útnak.

 

Az osztrák általános orvos, Dr. Gringinger így ír erről:

 

„Orvosilag bizonyítható gyógyulások történnek, én is megvizsgáltam eseteket és belenézhettem független kollégák leleteibe is. Ez egyszerűen felfoghatatlan.“

 

Ha még valami nagyon újnak vagy szokatlannak tűnik, vizsgálja meg előítélet nélkül. Az igazságot csak így tudja megismerni   -  ahogy Bruno Gröning ajánlotta.